Не можах да разбера само има ли такива по къси ксенон крушки, които не опират и ако има от къде,че аз нещо не мога да намеря? А, ако няма такива, като махна металния ограничител за да не опират ще заслепявам отсрещния ли какво, не искам да бъда псуван заради един ксенон.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте Xenon за късите на 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщениеНе можах да разбера само има ли такива по къси ксенон крушки, които не опират и ако има от къде,че аз нещо не мога да намеря? А, ако няма такива, като махна металния ограничител за да не опират ще заслепявам отсрещния ли какво, не искам да бъда псуван заради един ксенон.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщениеНе можах да разбера само има ли такива по къси ксенон крушки, които не опират и ако има от къде,че аз нещо не мога да намеря? А, ако няма такива, като махна металния ограничител за да не опират ще заслепявам отсрещния ли какво, не искам да бъда псуван заради един ксенон.Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеh7RAlfa Romeo 156 1.9 jtd 12.2002 - 115 hp
Comment
-
Вижте какво ми отговориха от сайта на Luxima.Незнам вече кое е вярно и кое не.
Това е същата лампа - поне това което касае размерите.
Тази лампа беше предвидена за монтаж в рефлекторни фарове - (R). Единствената и разлика с останалите, стандартни ксенонови лампи Н7, е в оцветяването на стъклената ампула. Това непрозрачно оцветяване трябваше да доведе до елиминиране на нежеланите отблясъци при рефлекторните фарове и да ги направи да светят с точно отрязана линия, както е при автомобилите с прожектор (фарове с лупи). За съжаление, производителите не можаха да предложат достатъчно трайно покритие и в последствие се оказа че то се люпи. В момента техническия отдел на фабриката която произвежда нашите лампи търси решение на този проблем.
Така че - H7R ще ви свърши точно толкова работа, колкото и Н7...._156_2,4_JTD_136hp_-EX
156 FL 1,9 JTD 115hp "05
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщениеВижте какво ми отговориха от сайта на Luxima.Незнам вече кое е вярно и кое не.
Тази лампа беше предвидена за монтаж в рефлекторни фарове - (R). Единствената и разлика с останалите, стандартни ксенонови лампи Н7, е в оцветяването на стъклената ампула. Това непрозрачно оцветяване трябваше да доведе до елиминиране на нежеланите отблясъци при рефлекторните фарове и да ги направи да светят с точно отрязана линия, както е при автомобилите с прожектор (фарове с лупи). За съжаление, производителите не можаха да предложат достатъчно трайно покритие и в последствие се оказа че то се люпи. В момента техническия отдел на фабриката която произвежда нашите лампи търси решение на този проблем.
Така че - H7R ще ви свърши точно толкова работа, колкото и Н7....
И колко ти искат за тия лаМби колега?sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщениеВижте какво ми отговориха от сайта на Luxima.Незнам вече кое е вярно и кое не.
Така че - H7R ще ви свърши точно толкова работа, колкото и Н7....156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
те ми казват да си махна металния ограничител или каквото и да е това, в което опира ксенон крушката и нямало да има никакви проблеми ама на мен не ми се струва така.Няма ли да заслепявам много без това металното?
---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:25 ----------
H7RC ама от къде?_156_2,4_JTD_136hp_-EX
156 FL 1,9 JTD 115hp "05
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеНе само, че ще заслепяваш без него, ами ще заслепяваш независимо от вида крушка вътре._156_2,4_JTD_136hp_-EX
156 FL 1,9 JTD 115hp "05
Comment
-
http://cgi.ebay.co.uk/Xenon-HID-Conv...item35aaf587da
eто, разгледай и надолу картинките, има интересно описание коя крушка каква е156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
Има крушки и H7C, които са само малко по-къси от стандартните H7. Иначе за непрозрачния слой на H7R - само на най-убиствените ментета пада след време. Така, че след това изречение " В момента техническия отдел на фабриката която произвежда нашите лампи търси решение на този проблем" може да ги попиташ да ти дадат адреса на китайското мазе в което им правят крушкитеLast edited by AlfaMan; d.m.y г., 23:39.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеhttp://cgi.ebay.co.uk/Xenon-HID-Conv...item35aaf587da
eто, разгледай и надолу картинките, има интересно описание коя крушка каква е
Тия разбиха с твърдение - по-късите крушки имали по-къс живот, за това само 3 месеца гаранция.
Някой пробвал ли ги е изобщо тия H7RC и има ли идея колко траят приблизително.
Че ако се поръчва от ebay ще е забавно да изгори крушката и да нямаш резерва.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеИма крушки и H7C, които са само малко по-къси от стандартните H7C. Иначе за непрозрачния слой на H7C - само на най-убиствените ментета пада след време. Така, че след това изречение " В момента техническия отдел на фабриката която произвежда нашите лампи търси решение на този проблем" може да ги попиташ да ти дадат адреса на китайското мазе в което им правят крушките_156_2,4_JTD_136hp_-EX
156 FL 1,9 JTD 115hp "05
Comment
-
Луксима са просто бранд, всичко излиза от едни и същи китайски заводи.
Качеството според цената (но не надценката - там играят други фактори - реклама, бранд, гаранции и монтажи и т.н.), китайците имат навика да казват - за колко долара на парче искате да ви го произведемWelcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеЛуксима са просто бранд, всичко излиза от едни и същи китайски заводи.
Качеството според цената (но не надценката - там играят други фактори - реклама, бранд, гаранции и монтажи и т.н.), китайците имат навика да казват - за колко долара на парче искате да ви го произведем
Comment
Comment